#P2599A

SPANDOEKEN VOOR RECLAME (RECLAMEZEILEN)
Vraag uw offerte

Tegelijk economisch, verwijderbaar en duurzaam is het PVC-zeildoek een uitstekende communicatie medium. Of het nu gaat om een promotionele, informatieve of preventieve communicatie, Schreiber beschikt over meerdere aanpassingstechnieken, zodat het visuele een optimale rendering kan hebben !
  • Digitale print op dekzeil, met of zonder laklaag. We gebruiken in het bijzonder het Solidskin Archiinks proces, 5 jaar ganrantie op de houdbaarheid van de kleur, anti-vuil hechting, anti-kraken van de afdruk.
  • Belettering op zeildoek met stencils
  • Vynils
Bekijk onze technische gegevens voor meer informatie of neem contact met ons op !

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 18132 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: spanzeildoeken, dekzeil voor publiciteit, dekzeil voor stelling, dekzeil voor gevel, afgedrukt dekzeil, full quadri dekzeil, afgedrukt zeildoek, afdruk op zeildoek.Gratis offerte
Per email
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
INFO
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2021 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions