#P2631A

DEKZEILEN VOOR ZWEMBADEN
Vraag uw offerte

We maken voornamelijk 2 soorten dekzeilen voor zwembaden :
  • Overwinteringsdekzeil -beschermt voor de winterperiode -dekzeil in vol zeildoek 680gr./m²- effen tinten naar keuze. Mogelijkheid om dwarsbalken en microgeperforeerde zeildoeken toe te voegen om de vorming van waterzakken te voorkomen.
  • Bubbeldekzeilen voor de zomer, verkrijgbaar in de kwaliteit 400 of 500 microns - beschermt tegen het puin, winst in zonne-energie en bewaring van de watertemperatuur.
Snit en offerte op maat.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte !

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 43957 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: bubbeldekzeil,overwinterings dekzeil,dekzeil voor zwembaden,spa dekzeil.Gratis offerte
Per email
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
INFO
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2021 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions