+32 (0)87-88.33.66
 
 
#C393

PERSONALISATIE EN BELETTERING

De personalisatie en belettering is een bijkomende activiteit bij de productie van de dekzeilen , kadertenten en partytenten en we hebben op de dag van vandaag een grote reputatie in deze sector. We kunnen nu beletteringen en afdrukken verrichten op dekzeilen, voertuigen, panelen (dibond, forex....) of anderen.

WAAROM JE TENT OF DEKZEIL PERSONALISEREN ?

De belettering is een onderscheidend element waarmee u een persoonlijke en esthetische touch aan uw project kan toevoegen, en dit allemaal aan lage kosten.

Als voorbeeld : een schuifzeil of dekzeil van een oplegger vertegenwoordigt een oppervlakte van 38 m², indien deze gepersonaliseerd wordt geeft dit dus een uitstekende zichtbaarheid aan uw merk !

WELKE ZIJN DE TECHNIEKEN VAN BELETTERING EN PERSONALISATIE ?

We maken gebruik van verschillende beletteringsprocessen afhankelijk van het type media en het visuele hiervan.

VERF OP DEKZEILEN

Traditionele belettering De techniek bestaat uit het snijden van stencils die op het zeil aangebracht worden zodat er met een speciale PVC -canvasinkt op het zeil kan geschilderd worden. Deze techniek wordt gebruikt voor monochrome visuals met een laag detailniveau (geen kleurenverloop mogelijk).

DIGITAAL AFDRUKKEN

Afdruk op basis van een oplosmiddelinkt in octochromie met of zonder polyurethaanlak. Uw visual wordt direct afgedrukt op het zeil. Mogelijkheid om kleurenverloop en foto's af te drukken. Wij kunnen eveneens een lak als beschermingslaag toepassen waarvoor we een waarborg van 10 jaar bieden voor de kleurvastheid.

VINYLS EN LIJMEN

Dankzij de vinyls en lijmen is het mogelijk om jullie carrosserie (koetswerk), uitstalramen en andere harde ondersteuningen te verpersoonlijken. We zijn eveneens voorzien van reflecterende lijmen speciaal bestemd voor toepassingen op carrosserie of dekzeilen van vrachtwagens om ze in overeenstemming te brengen met huidige normen

WAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !
Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions