+32 (0)87-88.33.66
 
 

GEMEENSCHAPPEN EN VERENIGINGEN
Vraag uw offerte

Schreiber is DE referentie voor het aanbieden van tenten en kadertenten met staal of aluminium frame voor gemeenschappen en verenigingen. Of het nu een VZW (non-profit organisatie), een gemeente- of stadhuis , een jeugdbeweging of cultureel centrum betreft. Jullie hebben heel waarschijnlijk reeds evenementen bijgewoond in onze partytenten, vouwbare tenten, verkoopstands of aluminium constructies.

Bij het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs en met een ongeëvenaarde levensduur hebben de tenten en kadertenten met staal of aluminium frame Shreiber zich kunnen vestigen in publieke instellingen ,gemeenschappen en verenigingen.

Bovendien heeft Schreiber ook een uitstekende reiniging-en herstellingsservice waarmee elke Schreiber-klant zijn apparatuur door professionals kan laten onderhouden.Daarnaast garandeert onze costumer service u 25 jaar lang de levering van reserveonderdelen in geval van schade of diefstal.

Een aanbod nodig ? Neem contact op met onze verkoopafdeling !


NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES


OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 05439 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

WAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !


Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions