+32 (0)87-88.33.66
 
 

KADERTENTEN IN ALUMINIUM
Vraag uw offerte

De aluminiumstructuren van Schreiber zijn een aanbeveling (referentie) in de sector.Speciaal ontworpen voor intensief gebruik, trekt Schreiber haar know-how uit haar meer dan 200 jaar ervaring om zodoende te kunnen voldoen aan de eisen van vele activiteitensectors,of het nu voor de industrie, evenementen of de sportsector gaat.

De belangrijkste troef van de kadertent in aluminium is de modulariteit. Elke structuur is uitbreidbaar per module zodat u het paviljoen naar eigen behoeften kan aanpassen. Een ander zeer belangrijk element is de snelheid van de uitvoering en de montage. Dankzij de aan de basis gearticuleerde stalen structuren , kan u de structuren vanaf de grond in een recordtijd monteren.
  • Breedte 6 à 40 m.
  • Lengte naar keuze : per overspanning van 5 m.
  • Ultrasnelle montage, speciaal ontworpen voor veelvuldige montages
  • Garantie op de structuur : 5 jaar tegen fabricagefouten
  • PVC-dekzeil 650gr/m² brandwerend M2.
  • Naleving van de huidige normen.

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 36857 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: aluminiumstructuur,modulaire structuur,aluminium kadertent,aluminium tent, paviljoen,modulair gebouw,tijdelijke structuur,tijdelijke kadertent in aluminiumGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions