+32 (0)87-88.33.66
 
 

PAGODE TENT (CHINESE HOED) EN PIRAMIDETENT
Vraag uw offerte

De pagodes tenten zijn vierzijdige tenten met een dak, waarvan het puntige dak dit feestelijk en luxe karakter aan uw evenementen brengt.

De modellen Schreiber hebben een meer uitgesproken puntdak, hetgeen door de jaren heen is uitgegroeid tot een echt handelsmerk voor ons bedrijf.

Doordat ze verkrijgbaar zijn in een 9 tot 16 m² verzinkt stalen structuur en 9 tot 100m² in aluminium, voldoen onze pagodetenten aan vele behoeften.

  • Vierkante of zeshoekige vorm
  • Snelle montage
  • Garantie : 5 jaar
  • PVC -dekzeil 650gr/m2 brandwerend M2

Aarzel niet om ons te raadplegen voor uw pagode tent!

DETAILS

#P2570-DETAILS1
#P2570-DETAILS2
#P2570-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 13444 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: pagode, garden,spits chinees, tent,vierkant,evenement,design,sas,rookplaats,ingang,catering,aluminium,beurs, tentoonstelling,belettering,personaliseerbaar, promotie,publiciteit, marketing.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions