+32 (0)87-88.33.66
 
 

OP MAAT GEMAAKTE LUIFEL
Vraag uw offerte

Onze ervaring van meer dan 200 jaar heeft ons ertoe gebracht om op maat gemaakte projecten voor te stellen. Onze Schreiber luifels hebben deze evolutie gevolgd en we hebben nu twee categoriëen luifels die voldoen aan specifieke behoeften :

De luifel voor opleggers : Ontworpen voor veelvuldige montage en demontage is dit type luifel erg populair bij de autosport liefhebbers. Verkrijgbaar in licht zeildoek van 155gr.m² en PVC-zeildoek 380,500 of 650 gr/m²...Schreiber heeft een ruime keuze aan afwerkingen en opties waardoor we betrouwbare referenties in de sector hebben kunnen verkrijgen !

Luifels voor gebouwen : Dit type luifel speelt meer in op de behoefte aan semi-permanente ontvangst-of opslagruimte.Of het nu gaat om een restaurantterras of een industrieel project, Schreiber en zijn op maat gemaakte aanpak zal u adviseren en aan uw behoeften voldoen !

DETAILS

#P2601-DETAILS1
#P2601-DETAILS2
#P2601-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 50255 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: luifel autosport luifel, vrijstaand luifel, modulaire luifel, luifel opleggers, raceluifel,afneembare luifel,luifel terras, luifel zeildoek, lichte luifel, afbreekbare luifel, semi-permanente luifelGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions