+32 (0)87-88.33.66
 
 

PROFESSIONELE OPVOUWBARE TENTEN
Vraag uw offerte

De vouwtenten maken gebruik van het paraplu-type montagesysteem, dat een ultrasnelle en uiterst eenvoudige montage biedt. Ontdek onze 4 reeksen tenten die elk overeenkomen met één soort gebruik. Onze professionele opvouwbare tenten bieden u techniek, betrouwbaarheid en ergonomie in het gebruik.

De voorgestelde afmetingen variëren van 9 tot 25 m² met namelijk tenten van 3x3M tot 5x5 M. Wat de zeildoeken betreft , blijft Schreiber trouw aan zijn standaard kwaliteitsnormen met 380gr/m² M2 brandwerend PVC-zeildoek dat u zowel lichtheid, flexibiliteit als optimale weerstand biedt.

Model ZP : Is bedoeld voor dagelijks gebruik voor alle eventprofessionals of als quasi permanente onderbrenging.

Model XP : Is ontworpen voor het eerdere intensief gebruik. Het is bedoeld voor een groot aantal binnen-en buitenactiviteiten. Semi-permanent gebruik.

Model Colecti'V : Komt overeen met het dagelijks gebruik , perfect voor gemeenschappen of gemeentehuizen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekend in de toepassing.

Model ECO : Het is waarschijnlijk de serie die het meest geschikt is voor seizoensgebruik

Aarzel niet om onze technische gegevens hieronder te bekijken voor meer informatie op onze professionele tentent.

DETAILS

#P2622-DETAILS1
#P2622-DETAILS2
#P2622-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
30 seconden montage
Made in France
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
3 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 60651 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: professionele opvouwbarevouwtent, opvouwbare tent, pro-opvouwtent,professionele vouwtent,vouwbare barnum, paraplutent,paddocktent, vouwbare pagode,vouwpagode,opvouwbare stand,professionele vouwbare tent, tenten voor catering,professioneel tuinhuisje.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions