+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2625A

KADERTENT ORANJERIE
Vraag uw offerte

Wat is er prestigieuser dan uw recepties in een oranjerie te kunnen uitvoeren !

U heeft een ontvangstruimte en bent op zoek naar een oplossing die zich onderscheidt van andere vestigingen? In dit geval is de oranjerie de oplossing! Met een structuur beschikbaar in 5 tinten en het decoratieve kantwerk, is de oranjerie Schreiber zowel elegant als praktisch. Of het nu voor tijdelijk of permanent gebruik is , onze oranjeries passen zich aan uw omgeving aan om een kwaliteitsvolle ontvangst te garanderen !

We zorgen zowel voor het ontwerp, de productie en de opbouw. Daarnaast staat onze ontwerpafdeling voor u klaar om uw oranjerieproject in 3D te vertegenwoordigen, zoals u zich deze zelf voorstelt !

Neem gerust contact met ons op zodat ons verkoopsteam u kan adviseren !

DETAILS

#P2625-DETAILS1
#P2625-DETAILS2
#P2625-DETAILS3

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
CTS normen
Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
Brandwerende M2 norm
5 jaar garantie
100 % personaliseerbaar

COLORS

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 21230 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: oranjerie,cristal tent, doorschijnende tent, kortstondige oranjerie,tijdelijke oranjerie, modulaire oranjerie,afbreekbare oranjerieGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions