+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2647A

INDUSTRIELE DEKZEILEN
Vraag uw offerte

Het PVC-dekzeil dat zowel flexibel, licht, waterdicht en beschermend is, laat toe om aan vele toepassingen in de industriesector te voldoen.

Zeer gewaardeerd in de chemische - en agro-voedingssector alsook de bouwnijverheid ; de op maat gemaakte dekzeilen verbeteren en beschermen uw infrastructuur en productie-apparatuur.

Bovendien kunnen ze uw goederen ook beschermen tijdens het transport !

Of het nu ftalaatvrije, ATEX, M0 ,antistatisch, membraan, biogas.....kwaliteiten zijn ! Schreiber beschikt over de nodige vakkundigheid om aan uw behoeften te voldoen !

Neem gerust contact met ons op voor eventuele speciale vragen op onze industriële dekzeilen en bescherming dekzeilen!

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 63033 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: beschermingsdekzeil, dekzeil voor industrie, dekzeil voor de voeding,ATEX dekzeil, beschermingshoes, dekzeil op maat,industriele zeildoek, beschermingszeildoekGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions