+32 (0)87-88.33.66
 
 
#P2633A

GESPANNEN CANVAS EN SCHADUWZEILDOEK
Vraag uw offerte

Combineer esthetiek ,originaliteit en duurzaamheid met deze vooruitstrevende oplossing !

Ontworpen als overkapping van leefruimtes , of het nu voor openbare of privé projecten is, deze lichte zeilen zijn volledig verwijderbaar en kunnen worden geïnstalleerd op elk type roestvrijstalen ondersteuning ( verzonken of gelede masten, muurbevestiging....)

Het zeil is een zeildoek " Ferrari Soltis 86 og 92 " micro-geperforeerd en gepatenteerd Précontraint® , die een weerstand en perfecte homogeniteit van het zeildoek garandeert. Het wordt versterkt met zeildoekversterkingen met rondom een kabel gespannen met roestvrijstalen schroefspanners.

Wij zorgen voor zowel het ontwerp, de productie als de opbouw. Daarnaast staat onze ontwerpafdeling tot uw dienst om uw project in 3D te vertegenwoordigen , net zoals u het zich voorstelt !

Neem gerust contact met ons op zodat ons verkoopteam u advies kan geven !

CERTIFICATEN

Made in Belgium
EU veiligheidsnormen
3 jaar garantie

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 36725 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: Gespannen canvas,schaduwzeildoek,gespannen schaduwzeildoek,schaduwzeil,shadesail,bescherming tegen de zon, gespannen zeildoekenGratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions