+32 (0)87-88.33.66
 
 

DEKZEILEN VOOR UITZONDERLIJK VERVOER
Vraag uw offerte

Schreiber past zich aan uw activiteit en trailer aan! Wilt u niet-standaard trailers dekzeilen of trailers die aan specifieke normen moeten voldoen ? Neem contact met ons op , ons team zal graag reageren op uw verzoek!

Of het nu gaat over glasvervoer (In-Loaders) , agro-food of andere, wij zijn in staat om ons aan te passen aan elk systeem in verhouding met uw behoeften en voorschriften.

Enkele voorbeelden van overdekkingssystemen:
Dekzeilen volgens Dekra-normen,XL-normen,Carapax,Flexiway,In-Loaders, dekzeilen voor opleggers met zwanenhals, en nog veel meer!

Daarnaast blijven we zeer alert op de geldende normen, zodat uw chauffeur geen problemen ondervindt tijdens de verzendingen.

CERTIFICATEN

Intensief gebruik
Made in Belgium
100 % personaliseerbaar

NIEUWSTE LEVERINGEN EN INSTALLATIES

WAAROM KIEZEN VOOR SCHREIBER?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !

OFFERTE AANVRAAG 
Commentaar, vraag of opmerking.
Gelieve in te vullen a.u.b.
Ik aanvaard dat mijn persoonsgegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen in overeenstemming met uw beleid en vertrouwelijkheid. (pravecybeleid)

Voor vragen betreffende ons pravecybeleid kunt u contact opnemen met
Anti-spambescherming*, retype code : 70638 
*= verplichte velden

Om te verzenden moet u de verplichte velden invullen en de verzameling en verwerking van uw gegevens accepteren (kruis het overeenkomstige vakje aan)!

tags: dekzeilen volgens Dekra-normen, dekzeilen XL-normen,Carapax,Flexiway,In-Loaders,dekzeilen voor zwanenhals,anti-inbraakzeilen, Siosteel.Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions