+32 (0)87-88.33.66
 
 
#C392

PROJECTSTUDIE EN ADVIESAANPAK

ADVIESAANPAK

Schreiber stelt u in geen geval een prijs voor zonder uw verlangens en het doel van uw project te analyseren. Het is vooral onze taak om u een perfect passende oplossing te bieden in verhouding met uw behoefte.

Tijdens onze eerste uitwisselingen luisteren we met veel aandacht en stellen we u de nodige vragen voor de verdieping van uw project. Ons eerste doel is de door u gewenste verwachtingen te begrijpen zodat we u kunnen begeleiden naar de meest geschikte oplossing.

ONZE AANPAK

Wij zijn bijzonder attent op uw zakenwereld en bieden u een benadering van het terrein. Een van onze sterke kanten is dat we u kunnen voorzien van een 360° aanpak waarbij de overgrote meerderheid van onze vaardigheden in eigen beheer wordt gedaan. We kunnen dus de totale verrichtingen aanvaarden (afmetingen, transport, montage) in een kort tijdbestek en met een optimaal en goed beheerst kwaliteitsniveau.

We beschikken bijvoorbeeld over 13 trucks en 25 opleggers binnen de groep Schreiber om montages en interventies ter plaatse uit te voeren.

EXPERTISE-VAKKUNDIGHEID

Expert sinds meer dan 200 jaar in dekzeilen en kadertenten met staal of aluminium frame, hebben we de ervaringen en de knowhow die nodig zijn om aan de problemen van de klanten te voldoen.

Indien uw organisatie zeer specifieke behoeften heeft die een voorstudie vereisen, weet dat onze Design-afdeling u kan voorzien van een op maat gemaakt 3D-project.

Neem gerust contact met ons op , onze professionals staan voor u klaar om u te adviseren !

IN BEELD

#GCETUDE1A
#GCETUDE2A
#GCETUDE3A
#GCETUDE4A
#GCETUDE5A
#GCETUDE6A
#GCETUDE7A
#GCETUDE8A
#GCETUDE9AWAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !
Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions