+32 (0)87-88.33.66
 
 
#C3

HERSTELLINGEN EN REINIGING

HERSTELLINGEN EN REINIGING VAN DE DEKZEILEN

Schreiber beschikt over een reiniging-en herstellingsdienst waarmee u de levensduur van uw apparatuur kan verzekeren. Door het soms intense gebruik van uw dekzeilen is het niet ongewoon dat deze aan eventuele schade of zelfs vandalisme kunnen lijden.

Schreiber beschikt hiervoor over veelzijdige technici die uw zeilen met de grootste zorg en afwerking kunnen herstellen en reinigen.

Onze herstellingsdienst is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 10.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

Aarzel niet om ons te bellen om een afspraak te nemen !

COSTUMER SERVICE

Uw artikel heeft een fabrieksgarantie vanaf de datum waarop het wordt geleverd. Dus,indien u een afwijking constateert, neem dan contact op met onze costumer service die al het mogelijke zal doen om een snelle verwerking van uw bestand te garanderen :

Wij stellen uw tevredenheid centraal. Op deze pagina vindt u al de nodige informatie om contact met ons op te nemen.

Opgelet : Zorg ervoor dat, indien er een product terugkeert, het geretourneerde materiaal grondig gereinigd is . De dienst na verkoop zal alleen ingrijpen op schone apparatuur, bedankt voor uw begrip.Vermeld ook uw contactgegevens, het probleem dat u hebt ondervonden , de factuur-of ordernummer en de referentie van het artikel . Weet tenslotte ook dat onze costumer service tot uw beschikking blijft voor alle aanvullende informaties.IN BEELD

#GCSERVICES1A
#GCSERVICES2A
#GCSERVICES3AWAAROM VOOR SCHREIBER KIEZEN?

EXPERTISE
Schreiber heeft meer dan 200 jaar ervaring in de dekzeil-en tentsector. Aarzel niet om jullie meest ambitieuze projecten voor te stellen !
FLEXIBILITEIT
Bij Schreiber krijgt u een service op maat. Wij garanderen korte leveringstermijnen en kunnen instaan voor alle diensten (het nemen van afmetingen, transport, montage)
KLANTTEVREDENHEID
Schreibers reputatie is gebouwd op de kwaliteit en soberheid die in onze vestigingen zijn ingevoerd. Kies voor Schreiber om het succes van uw project te verzekeren !
Gratis offerte
email
Per email
phone
Telefonisch
+32 (0)87-88.33.66
OVER ONS
Het bedrijf Schreiber gevestigd in Lontzen bij Eupen, is de marktleider in België in het vervaardigen en bewerken van dekzeilen , kadertenten met staal of aluminium frame en partytenten.
VOLG ONS OP
KANTOREN
Chaussée de Liège, 52
B-4710 LONTZEN
Belgique
+32 (0)87-88.33.66
© 2024 Schreiber S.A. (BE 0434.543.370)
Website engine developed by ICI Solutions